Despre noi

DESCRIEREA PROIECTULUI

 

Pe terenul cu o suprafață de 10.892 mp, în prezent liber de construcții, se propune realizarea unui cartier rezidențial format din 9 blocuri cu regim mic de înălțime, D+P+2E, cu aria construită a unui bloc de 301,47 mp (total 2713,23).

Necesarul locurilor de parcare este asigurat prin numărul locurilor de parcare exterioare.

La nivelul parterului și al etajelor vom avea apartament cu suprafețe generoase pentru toate gusturile.
Fiecare apartament având terasă, iar în proporție de 85 % avem băi ventilate natural.

 

ZONĂ LINIȘTITĂ, UȘOR ACCESIBILĂ

 

Amplasat foarte aproape de forfota orașului, dar totuși departe de agitația de zi cu zi, accesul către cartierul rezidențial se face cu ușurință din strada Plopii fără Șoț, regăsindu-se în aproprierea acestuia restaurante, spații de fitness/spa, școli și transport în comun.

 

FAȚADE MODERNE, CALITATIVE ȘI DE DURATĂ

 

Piatra este un material de calitate cu un aspect modern, oferind un finisaj deosebit și de durată fațadelor blocurilor.
Tâmplăria este din aluminiu de culoarea gri antracit la exterior și albă la interior, profilul PVC cu clasă energetică A7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.

 

GRESIA, FAIANȚA, OBIECTELE SANITARE ȘI PARCHETUL

 

Pardoselile sunt elementele care dau personalitate spațiului, iar alegerea corectă a acestora poate să deschidă sau să închidă o încăpere. Prin îmbinarea creativă a soluțiilor și a modelelor alese se poate crea un design cât mai primitor și călduros în locuință.

 

UȘI INTERIOARE DIN LEMN

 

Ușile de calitate sporesc impactul vizual asupra apartamentului, dar și a fiecărei încăperi în parte.
S-au ales uși cu un design plăcut, fără modele stridente care pot să creeze o stare de disconfort vizual, cu sticlă sablată între holuri, livinguri, bucătarii dormioare, pentru a permite lumina naturală să circule în apartament și uși pline pentru băi sau depozitări.

 

PLACĂRI CU PIATRĂ LA INTERIOR

 

Piatra naturală realizează combinația ideală între eleganță și durabilitate. Pentru un aer modern, un finisaj rezistent, ușor de întreținut, am optat pentru placarea spațiului comun, casa scării și holuri cu piatră.

 

STRUCTURA

 

Structura aleasă este din cadrea de beton armat și diafragme, cu zidărie GVP pentru exterior și compartimentare între locuințe, iar pentru compartimentarea interioară a apartamentelor, cărămida de la producători de top.
În această formulă apartamentele for fi rezistente, izolate termic corespunzător si izolate fonic între ele.

 

TERMOIZOLAREA

 

Cum am menționat mai sus, confortul termic în apartament este asigurat prin stratifierea materialelor, folosind cărămida la compartimetarea interioara vom avea o locuință călduroasă iarna și răcoroasă iarna.
Cărămida de tip GVP va ajuta la menținerea căldurii în apartament și minimalizează transferul de căldură dintr-un apartament în altul, iar ca un ultim strat, avem 10 cm de polistirent expandat finisat în tencuială decorativă pentru exterior și piatră decorativă pentru exterior.

 

CENTRALĂ TERMICĂ INDIVIDUALĂ

 

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică individuală în condensație pentru a asigura independența termică și optimizarea costurilor de întreținere.
Centralele oferite în dotarea standard sunt corect dimensionate astfel încât vor face față cu ușurință la încălzirea spațiului, menținerea căldurii în apartament și asigurarea apei calde în acesta.

 

PARCAREA

 

Este din ce în ce mai greu să găsești un loc de parcare?
În acest complex ne-am gândit la confortul tău și al viitorilor tăi vecini, astfel putem spune că prin combinarea locurilor de parcare exterioare, asigurăm necesarul locurilor de parcare.
Un plus îl reprezintă garajelor care oferă un grad sporit de securitate, iar prin descongestionarea spațiului beneficiem de spațiu verde și un mediu nepoluat.

 

ECO FRIENDLY

 

Protejarea mediului înconjurător este în sarcina noastă, a tuturor, din acest motiv în cartierul nostru vei găsi spațiu verde, finisaje precum piatra naturală și un loc special amenajat pentru sortarea selectivă a deșeurilor.

Call Now ButtonContactează-ne